Traceren

Voer een FedEx Trade Networks trackingnummer in.


Global Order Logistics Traceren


Om een inkooporder (PO) te traceren, selecteert u een zoekoptie in de keuzelijst en voert u de selectiecriteria in in het onderstaande veld.

Wij kunnen de verbinding van uw mondiale toeleveringsketen verzorgen

FedEx Trade Networks verzorgt internationale vrachtdiensten en gebruikt de methode en vervoerder die het beste past bij uw behoeften wat betreft kosten en planning. Wij integreren lucht- en zeevrachtvervoer, douaneafgifte, handels- en douaneadviezen en andere diensten met toegevoegde waarde.

Internationaal luchtvrachtvervoer

FedEx Trade Networks verzorgt internationale luchtvrachtdiensten die alle grote wereldmarkten verbinden — binnenkomend en uitgaand, intercontinentaal en interregionaal. Onze diensten omvatten Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Azië-Pacific, Europa en het Midden-Oosten.

Meer informatie over onze oplossingen via de lucht.

Internationaal luchtvrachtvervoer

Internationaal zeevrachtvervoer

Gebruikmakend van regionale gateway-opties, meerdere wekelijkse vaarschema's en relaties met tal van vervoerders, zorgen wij voor optimaal flexibel en kostenbesparend vervoer. Online worden al uw zendingen consistent getraceerd.

Meer informatie over internationaal zeevrachtvervoer

Global Order Logistics

Wereldwijd geïntegreerde zichtbaarheids-, management- en rapportagetools om de productiviteit en winstgevendheid te verhogen.

Meer informatie over proactief beheren van inkooporders

Handels- en douaneadviezen

In de doolhof van regels en procedures voor internationale handel, kunt u zich richten tot FedEx Trade Networks als uw vertrouwde adviseur om geld te besparen, efficiënter te worden en aan de reglementaire bepalingen te voldoen.

Meer informatie over adviesaanbod

WorldTariff

WorldTariff publiceert de gunstigste invoer- en uitvoertarieven, BTW-tarieven, accijnzen, diverse grensbelastingen, tariefclassificaties voor accijnsdoeleinden en volledige beschrijvingen van de geharmoniseerde systemen van meer dan 175 landen.

Meer informatie over WorldTariff

My Global Trade Data

Een veelomvattend pakket van online informatiemanagementtools die u kunnen helpen de kosten en opslag van papier te vermijden terwijl u toch 24 uur per dag, 7 dagen per week onmiddellijk toegang hebt tot een wereld van informatie.

Meer informatie over My Global Trade Data

Registratie van voedselverwerkende bedrijven bij de FDA

Alle binnen- en buitenlandse bedrijven die voedsel voor menselijke of dierlijke consumptie in de VS produceren, verwerken, verpakken of bewaren zijn verplicht om zich te laten registreren bij de Food and Drug Administration (FDA) van de VS. Ons speciale FDA-team houdt zich op de hoogte van de voorschriften en heeft systemen die u voorbereiden om hieraan te voldoen.

Registreer uw voedselverwerkende bedrijf bij de FDA