Global Order Logistics

Wanneer u proactief beheer van uw wereldwijde logistiek op plaatselijk niveau nodig hebt, hebt u de kracht en efficiëntie van Global Order Logistics van FedEx Trade Networks nodig. Wij verschaffen de tools en toegang om tijdzones en afstanden te overbruggen voor naadloze aflevering zonder verrassingen.

Als u een dienst nodig hebt die proactief de uitdagingen van internationale verzending aangaat, dan is Global Order Logistics voor u.

FedEx Trade Networks biedt een effectieve oplossing voor onze klanten door onze diensten op unieke wijze met uw bestelling te combineren om snelle en rendabele allocatie en verzending van uw producten mogelijk te maken.

  • Global Order Logistics valideert uw bestelling voordat deze het land van oorsprong verlaat. Mogelijk problemen kunnen worden opgelost zodra ze worden ontdekt, voordat ze problemen worden voor uw toeleveringsketen.
  • Het FedEx distributienetwerk maakt allocatie op meerdere punten in de toeleveringsketen mogelijk, en u kunt zelfs rechtstreeks naar uw klant verzenden.
  • Het FedEx vervoersnetwerk kan uw product met optimale snelheid en efficiëntie afleveren.
  • Global Order Logistics stelt u en uw klanten in staat de status van uw product overal in de toeleveringsketen te zien.

Global Order Logistics is een gebruiksvriendelijke internettool, die real-time toegang verschaft tot informatie over inkooporders (PO-niveau) en op voorraad gehouden eenheden (SKU-niveau).

Hoe dit voor u werkt

Met onze unieke combinatie van producten en diensten kan FedEx Trade Networks u in staat stellen snel op behoeften te reageren en uitzonderingen te beheren. Er zijn 5 belangrijke processen en 35 gedefinieerde diensten die voor u worden uitgevoerd door FedEx Trade Networks.

Global Order Logistics kan uw bedrijf helpen

  • Tijd en geld besparen door proactief beheer van mogelijke problemen.
  • Meer controle en operationele effectiviteit in de gehele toeleveringsketen bewerkstelligen.
  • End-to-end, real-time zichtbaarheid en details op SKU-niveau geven.

Wij kunnen helpen

Wanneer u FedEx Trade Networks kiest, kunt u uw voordeel doen met een dienstverlener die uitgebreide diensten en producten met toegevoegde waarde aanbiedt om beter aan uw behoeften wat betreft vervoer en douaneaangifte te voldoen.


Klik hier om contact op te nemen met FedEx Trade Networks voor meer informatie